Webáruház
Menü

Itt lesz a mobil fejlec

PMS NAPI VITAMINCSOMAG 3X10 NAP (G&G)

15.900 Ft

PMS NAPI VITAMINCSOMAG 3X10 NAP (G&G)

​A Prems egy nőknek készült különleges napi csomag, amely segít enyhíteni a menstruációt megelőző és menzesz alatti tünet együttest. A készítmény fogyasztása segít a kellemetlen érzetektől mentes havi ciklus lezajlásához.

Raktáron - Rendelhető

Miben segít?

  • enyhíti a menstruációs fájdalmakat
  • csökkenti a has puffadást
  • enyhíti a migrént
  • csökkenti az idegfeszültséget
  • csökkenti a lehangoltságot
  • enyhíti a mell fájdalmát

Termékleírás:

Kiknek ajánlott a szedése?

  • azoknak a hölgyeknek, akiknek erős tüneteik vannak a menstruáció előtt és alatta

​A Prems egy nőknek készült különleges napi csomag, amely segít enyhíteni a menstruációt megelőző és menzesz alatti tünet együttest. A készítmény fogyasztása segít a kellemetlen érzetektől mentes havi ciklus lezajlásához. Az ilyenkor hasznos vitaminokon túl olyan különleges növényi kivonatokat (Mexikói Jam 10:1 kivonat, Pfaffia (brazil ginzeng), Aloe Vera, Black Cohosh (fürtös poloskavész)) is tartalmaz, melyek nagymértékben fokozzák a készítmény hatását.

Ez a készítmény a G&G által kifejlesztett és szabadalmaztatott speciális TRUFILTM kapszulázási eljárásmóddal készült. Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy a termék csak az aktív hatóanyagokat tartalmazza, és semmi mást! Ezért a készítmény nem tartalmaz semmilyen mesterséges vivőanyagot, kötőanyagot, töltőanyagot, hordozóanyagot, tömegnövelő szert, szinezéket vagy tartósítószert. Szintén nem tartalmaz cukrot, élesztőt, glutént, gabonát vagy laktózt. Garantált antiallergén formula.

Az összetevők 100% természetes alapúak és a termékek jelentős részében növényi eredetűek. A gyógynövény készítmények esetében jónéhány kivonat organikus (bio-) tisztaságú, melyet a címke külön jelez.  A gyártás során semmilyen hőt nem alkalmaznak. A kapszulahéj, amibe az aktív hatóanyagok kerülnek, minden esetben növényi eredetű. Bizonyos kapszulás G&G termékeknél természetes alapként, kövön őrölt barnarízs lisztet vagy lucerna port alkalmaznak. A G&G készítmények túlnyomó többsége alkalmas vegánoknak és vegetáriánusoknak is.

A közel 50 éves szakmai tapasztalat alapján, válogatott, minőségi alapanyagokból készített formulák biztosítják a probléma mentes, könnyű fogyasztást, a gyors, nagy arányú felszívódást, és a hatékony eredményeket. 


Öszetevők (1 napi csomagban):

lásd a termékcimke fotóját!

Alkalmas vegetáriánusoknak, vegánoknak?

nem (a Ligetszépe olaj lágyzselatin kapszulája állati eredetű, minden más vegán)


Szedési javaslat:

1 napi csomag reggeli vagy ebéd után a menstruáció várható kezdetét megelőző 10 napban

Figyelmeztetések:
A készítmény szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A szedési javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A dobozt gyermekek elől gondosan elzárva kell tartani! Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi a dobozon feltüntetett időpontig (eredeti angol címke jobb alsó sarka (nap/hó/év)) A legtöbb készítmény átlagos minőség megőrzési ideje kb.1-2 év. Terhes vagy szoptatós anyák, továbbá bárki, aki orvosi kezelés alatt áll, vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával!