Webáruház
Menü

Itt lesz a mobil fejlec

GRETA direkt RO víztisztító

307.440 Ft
Elfogyott - Jelenleg nem rendelhető

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/termeszetescom/public_html/wp-content/themes/termeszetes/woocommerce/single-product/stock.php on line 38
  • Termékszám 351510
  • Címkék

A Greta RO víztisztító tartály nélküli nagyteljesítményű direkt víztisztító berendezés, amely tartalmaz egy kombinált előszűrőt (5 mikronos mechanikai szűrő, és szemcsés aktív szénszűrő egyben), és 3 db RO membránt. A készülék folyamatosan biztosítja a tisztított vizet minimális szennyvíztermelés mellett. Egy beépített „okos szoftver” segítségével beállíthatjuk a karbantartások idejét, kontrollálhatjuk a TDS értéket (összes oldott anyag tartalom), és vízszivárgás tekintetében is maximális biztonságban tudhatjuk konyhánkat/lakásunkat. Helyigénye kicsi, így nem foglal sok helyet a mosogató alatt, de méretéből és esztétikus kinézetéből adódóan a konyhapultra is helyezhetjük.

 

 

 

A szűrők leírása

 

Kombinált szűrőbetét

 

Hatékonyan működő kombinált szűrőbetét, kifejezetten a Greta ivóvíztisztító készülékhez fejlesztették ki. Kiszűri a mechanikai szennyeződéseket, valamint a víz zavarosságát okozó anyagokat. Eltávolítja a víz kellemetlen szagát és ízét okozó  anyagokat. Kiszűri a vízből a klórt, trihalometánokat, valamint a különböző szerves anyagokat.

Mérete:11″x2″

 

 

RO membrán 50 GDP (3 db)

 

 

Az RO membrán a víztisztító készülék „lelke”. Működési elve az élő szervezetekben is lezajló ozmózis folyamat megfordításán alapszik, ezt több mint 30 éve alkalmazzák. A félig áteresztő membrán pórusain (mérete 0,0001 mikron) csak a vízmolekulák jutnak keresztül, kiszűrve a csapvízből az oldott sókat, baktériumokat, vírusokat, mikroorganizmusokat, nehézfémeket, stb.

 

  • Az RO membrán anyaga: spirálisan feltekert poliamid
  • Élettartama: 2-3 év
  • Maximális hőmérséklet: 45 0C
  • Maximális víznyomás: 8.6 bar

 

A Greta RO ivóvíztisztító tulajdonságai

 

  • A készülék maximális víztermelése: 1,4 liter/perc
  • Mérete: 410x280x170 mm 
  • Súlya: 15 kg

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/termeszetescom/public_html/wp-content/themes/termeszetes/footer.php on line 290