Webáruház
Menü

Itt lesz a mobil fejlec

CSM RO membrán 180 GDP

18.900 Ft
Raktáron - Rendelhető

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/termeszetescom/public_html/wp-content/themes/termeszetes/woocommerce/single-product/stock.php on line 38

Az RO membrán a víztisztító készülék leglényegesebb alkatrésze. Működésének alapját a természetben tapasztalható ozmózis folyamat megfordítása képezi. Ezt az eljárást több mint 30 éve alkalmazzák. A félig áteresztő membrán pórusain (mérete 0,0001 mikron) csak a vízmolekulák jutnak keresztül, így szűri ki a vízből az oldott sókat, baktériumokat, vírusokat, mikroorganizmusokat, nehézfémeket, stb. Működése során kizárólag a méretkülönbségen alapuló szétválasztást alkalmazza.

Az RO membrán a kezdeti katonai, tudományos és ipari felhasználások tapasztalatai alapján került át a köznapi felhasználásba. Az RO membránnal felszerelt ivóvíztisztítók a legegyszerűbb beépíthető háztartási berendezésektől a közösségi terekbe állítható üzleti, vagy exkluzív kivitelű irodai ivóvíz automatákig széles skálán hozzáférhetők.

Az RE-2012-LP CSM RO MEMBRÁN JELLEMZŐI

Az RE-2012-LP CSM RO membrán speciális felépítése lehetővé teszi, hogy alacsony nyomáson is kielégítő teljesítménnyel üzemeljen, ezért olyan helyeken is beépíthető, ahol a tápvíz nyomása kifejezetten alacsony, de nagyobb mint 1,4 bar és nem áll rendelkezésre nyomásfokozó szivattyú.

Normál körülmények között a CSM RE-2012-LP membrán teljesítménye 180 GPD.

  • Az RO membrán anyaga: spirálisan feltekert poliamid kompozit
  • Élettartama: 2-5 év;
  • Tisztavíz termelés: 60 GPD (~397 l/nap) 1,4 bar nyomás mellett;
  • Oldott anyag kiszűrés: 93 (%) 1,4 bar nyomás mellett;
  • Maximális hőmérséklet: 45 °C;
  • Maximális víznyomás: 8,6 bar;
  • Az RO membrán mérete: 298 x 44,5 mm

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/termeszetescom/public_html/wp-content/themes/termeszetes/footer.php on line 290