Webáruház
Menü

Itt lesz a mobil fejlec

CSM RO membrán 100 GPD

14.900 Ft

Az RO membrán 100 GPD teljesítményél már a közepes méretű háztartásokat kiszolgáló RO víztisztítókba kerül beépítésre, de direkt RO víztisztítókat csak többszörözve működtet.

Raktáron - Rendelhető

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/termeszetescom/public_html/wp-content/themes/termeszetes/woocommerce/single-product/stock.php on line 38

CSM RO membrán 100 GPD

Az RO membrán 100 GPD teljesítménynél már nagyobb családokat kiszolgáló RO víztisztítók leglényegesebb alkatrésze. Működésének alapját a természetben tapasztalható ozmózis folyamat megfordítása képezi. Ezt az eljárást több mint 30 éve alkalmazzák. A félig áteresztő membrán pórusain (mérete 0,0001 mikron) csak a vízmolekulák jutnak keresztül, így szűri ki a vízből az oldott sókat, baktériumokat, vírusokat, mikroorganizmusokat, nehézfémeket, stb. Működése során kizárólag a méretkülönbségen alapuló szétválasztást alkalmazza.

Az RO membrán a kezdeti katonai, tudományos és ipari felhasználások tapasztalatai alapján került át a köznapi felhasználásba. Az RO membránnal felszerelt ivóvíztisztítók a legegyszerűbb beépíthető háztartási berendezésektől a közösségi terekbe állítható üzleti, vagy exkluzív kivitelű irodai ivóvíz automatákig széles skálán hozzáférhetők.

 

A 100 GPD-S CSM RE-2012-100 RO MEMBRÁN JELLEMZŐI

  • Az RO membrán anyaga: spirálisan feltekert poliamid kompozit
  • Élettartama: 2-5 év
  • Tisztavíz termelés: 100 GPD (~397 l/nap)
  • Oldott anyag kiszűrés: 98 (%)
  • Maximális hőmérséklet: 45 °C
  • Maximális víznyomás: 8,6 bar
  • Az RO membrán mérete: 298 x 44,5 mm

A CSM RE-2012-100 RO membrán megfelel az NSF/ANSI 58 előírásainak.


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/termeszetescom/public_html/wp-content/themes/termeszetes/footer.php on line 290