Webáruház
Menü

Itt lesz a mobil fejlec

benecos sárgabarack és bodzavirág testradír

1.490 Ft

Gyengéd hámlasztás a sárgabarackmag és fekete bodzabogyó erejével valamint 7 kiválasztott organikus kivonattal a puha bőrért.

Raktáron - Rendelhető

Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/termeszetescom/public_html/wp-content/themes/termeszetes/woocommerce/single-product/stock.php on line 38

Gyengéd hámlasztás a sárgabarackmag és fekete bodzabogyó erejével valamint 7 kiválasztott organikus kivonattal a puha bőrért. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, miközben gyengéden tisztít, a bőrt pedig selymessé és lággyá varázsolja, új életre kelti.

Használati útmutató: Alkalmazza tiszta és nedves bőrfelületre, és gyengéd körkörös mozdulatokkal óvatosan dörzsölje be. Meleg vízzel öblítse le. A legjobb eredmény elérése érdekében hetente egyszer javasolt a használata. Ezután törölje meg bőrét és kenje be benecos testápolóval.
Összetevők: lásd „Ingredients”
Felhasználható (hó/év): lásd a tubus felső részén
Figyelmeztetés: Csak külsőleg alkalmazható. Gyermekektől tartsa távol. Kerülje el, hogy a termék szembe jusson. Ha bőrkiütés vagy irritáció jelentkezik, hagyja abba a termék használatát.

200ml

BDIH, Vegan Society


Warning: Use of undefined constant   - assumed ' ' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/termeszetescom/public_html/wp-content/themes/termeszetes/footer.php on line 290