Webáruház
Menü

Itt lesz a mobil fejlec

Cégünkről

Cégünk 2007-ben kezdte meg a működését Budapest egyik családi házas, zöldövezeti részén, mint családi vállalkozás. Lelkes csapatunknak, minőségi termékeinknek és széles partner hálózatunknak köszönhetően kinőttük a zuglói helyünket, és ma már Nagytarcsán működünk saját irodákban és raktárhelyiséggel.

Három fő águnk minden tagja az egészséges vonalat képviseli. Élelmiszereink natúr termékek, finomított cukortól mentesek. Natúrkozmetikumaink kizárólag vegyszermentes alapanyagokból készülnek. Víztisztítóink nemcsak egyéni vásárlók részére nyújtanak segítséget, cégek számára is megoldással szolgálnak. Nemcsak import termékekkel foglalkozunk, hanem saját márka fejlesztéssel is, melyet Partnereink és Vásárlóink igényei szerint bővítünk.

Cégünk filozófiája az alábbi irányelveken alapul:

  • Kizárólag olyan gyártókkal dolgozunk együtt, akik kiváló minőségű és korrekt ár-értékű termékeket biztosítanak.
  • Raktárkészleteinket rendszeresen újra töltjük, hogy folyamatosan friss árut biztosítsunk Partnereink és Vásárlóink számára.
  • A felmerülő kérdéseket, kéréseket és igényeket dinamikusan kezeljük. A délig beérkezett rendeléseket igyekszünk még aznap útnak indítani, hogy a csomag a következő munkanapon eljusson Önhöz.
  • Évente több alkalommal egyedi akciókat nyújtunk Partnereink és Vásárlóink számára, hogy minél többen megismerhessék a termékeinket.
  • A beérkező igényeket figyelembe véve bővítjük a termék palettánkat.

Büszkék vagyunk arra, hogy a munkatársaink és a Partnereink együttes erőfeszítéseinek köszönhetően a képviselt termékcsaládok forgalma növekszik, az igény a termékeink iránt pedig folyamatosan nő.

Amennyiben szívesen működne együtt velünk, érdeklődve várjuk megkeresését!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.