2017-10-16 11:48:38 | Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home/termeszetes/public_html/framework/classes/fw/fw.php on line 181
2017-10-16 11:48:38 | Notice: ob_start(): failed to create buffer in /home/termeszetes/public_html/framework/classes/fw/fw.php on line 181 Termeszetes.com
Márkáink

Puricom, Faith in Nature, Dr. Bronner's, Lafe's, Cavalier, Stevia

 

Puricom

A Puricom Water Industrial Corporation 1989-ben alakult Tajvanban. Az alap elképzelés az volt, hogy a vízkezelők és víztisztítók egyre növekvő piacát a lehető leghatékonyabban és a legmagasabb minőségű termékekkel szolgálják ki, legyen szó, tervezésről, fejlesztésről, gyártásról vagy akár értékesítésről. A cég fennállásának már a 2.! évében az élre küzdötte magát az RO víztisztítók és kiegészítők gyártásában. A Puricom  R+D+I (kutatás, fejlesztés, innováció) tevékenységeket végez, valamint saját laboratóriumában felügyeli és ellenőrzi a gyártási folyamatokat a termékek és szolgáltatások magas színvonalának folyamatos biztosítása érdekében. AZ R&D&I eredményeknek köszönhetően ma is a világ vezető RO víztisztítókat és kiegészítőket gyártó cége.  Az igen széles termékpaletta tartalmaz pult alatti, vagy pultra helyezhető RO víztisztítókat, álló vízadagolókat , ipari vízkezelőket, kiegészítőket, és mindezekhez a legjobb minőségű csatlakozókat, szűrőket, szűrőházakat, valamint nyomásfokozó pumpákat használják. Külön megemlítendő, hogy valamennyi Puricom termék vízzel érinkező alkatrésze BPA mentes anyagok felhasználásával készül (ld.: 1. sz. mell.2. sz. mell., 3. sz. mell., 4. sz. mell.)

A vásárlói igények dinamikus növekedése megkövetelte, hogy a cég berendezkedjen Európában is, így a Puricom Europe 2006-ban megnyitotta kapuit. A stratégiai helyzethez hozzájárul a kiváló logisztikai szolgáltatás, mely az európai ügyfelek számára is lehetővé teszi az Ázsiában már megszokott minőségi kiszolgálást.

Magyarországi képviseletünk 2011-ben nyílt meg. Szakértő munkatársaink képzéseket, karbantartást, és személyre szabott figyelmet biztosítanak viszonteladóink számára.


A Puricom márkanév

 

A Puricom jól ismert márkanév Európában, a Közép-Keleten, Japánban, és Délkelet-Ázsiában. A Puricom márkának több, mint 70 országban van képviselete. A kutatásoknak és a fejlesztéseknek köszönhetően a Puricom kínálatában több, mint 40 féle modell szerepel, melyek rendelkeznek CE, TUV, és Taiwan SGS tanúsítványokkal.

A legjobb minőség biztosításának érdekében, a Puricom csakis ismert, minőségi márkák kiegészítőit használja, mint például a brit John Guest csatlakozók és csövek, és Filmtec RO membránok. A Puricom a WQA (Water Quality Association) tagja. Hitvallásunk: A tisztított víznek az utolsó cseppig igazán tisztának kell lennie.

 

 

Puricom kultúra

 

A Puricom üzleti elképzelése, hogy minden partnerével megtalálja az együttműködés előnyeit, amely kölcsönös bizalmon alapul. A Puricom igyekszik ápolni a kapcsolatot minden partnerével, mely lehetőséget ad az közös növekedésre, és üzleti fellendülésre. A Vásárlók visszajelzéseit fontosnak tartja, hisz ezek alapján tud hatékonyan igazodni a fogyasztói igényekhez.

 

 

Értékeink

A kezdetektől két dolog vezérli a céget, ami nem tűr kompromisszumot: a minőség és a folyamatos fejlesztés.  Az aktuális trendek kielégítésének, és az előrelátásnak köszönhetően a Puricom mindig készen áll arra, hogy megfeleljen a rohamosan változó ipar igényeinek.

 

Faith in Nature

 

Az üzletet Rivka Rose alapította több mint harminc évvel ezelőtt, azzal a céllal, hogy olyan bőr- és hajápoló termékeket hozzon létre, melyek természetes összetevőkből készülnek, nem tartalmaznak szintetikus módon előállított adalékanyagokat, és nincsenek káros hatással sem a felhasználóra, sem a környezetre. Ez a tény úgy igaz ma is, mint akkor.

A korai úttörő napoktól kezdve a cég folyamatosan növekedik Rivka és férje, Aaron irányításával. Működésük alapelve, hogy ötvözzék a legkorszerűbb termelési és gyártási technológiákat a növényekről szóló tudás és ismeretek alapján, melyek esetenként akár több ezer éves múltra is visszatekintenek. Céljuk, hogy a legjobb minőségű anyagokból a régi receptek és az új ismeretek alapján létrehozott kozmetikumok teljes skáláját hozzák létre.

Halljuk hát a Faith in Nature születését magától Rivka Rose-tól:

New York városában nőttem fel, és itt találkoztam először azzal a csodával, amit „Anyatermészetnek” hívunk. Az évszakok váltakozása – új életek születése, növekedése – a gyógynövényekkel illetve a vadvirágokkal való korai tapasztalatok és a vidéki légkör maradandó nyomot hagyott a lelkemben, így elhatároztam, hogy olyan területtel fogok foglalkozni, ami az őseinket is szolgálta és támogatta évezredeken át.

Hajtott a szenvedély, így elkezdtem a táplálkozásról és a gyógynövényekről tanulni, majd reflexológussá és aromaterapeutává váltam, ahol megtanultam megbecsülni az ősi formulák alkalmazásaképpen történt csodákat, illetve azt, hogy ezek a készítmények milyen gyógyító hatással bírnak a különböző bőr és hajtípusokra – és a környezetünkre.

Rivka a konyhában a keverőgéppel; szappant vagy levest készített?Rivka a konyhában a keverőgéppel; szappant vagy levest készített?

Ám ez nem volt elég. Egyfajta küldetést éreztem: vágyat, hogy megosszam másokkal a választás hatalmát, mely szerint szabadon elutasíthatjuk a mesterségesen előállított szintetikus formulákat, melyekkel a nagy, multinacionális cégek „fürdetnek” minket, és e helyett egy olyan életstílust választhatunk, ami az anyatermészet szabályait követi.

1972-ben Skócia vidéki részére költöztünk, ahol elkezdtem kis mennyiségben termékeket gyártani. A saját kis konyhánk volt az első „gyárunk” – és a férjem, Aaron, soha nem tudta az ajtó túloldaláról, hogy éppen ételt főzök, vagy egy újabb adag szappan, illetve bőrápolási termék készül. Ám mivel mi ketten voltunk az „értékesítési csapat”, ezért elfogadta, hogy az otthonunkban bontogatja szárnyát az új vállalkozás.

Kezdetben bolt tulajdonosokat látogattunk, és azt tapasztaltuk, hogy legtöbben csak élelmiszereket és élelmiszer kiegészítőket szeretnének tartani. Mégis könnyedén elfogadták az ötletet, hogy tartsák a Faith in Nature termékeket, miután elmagyaráztuk nekik, hogy milyen értékkel bír egy holisztikus megközelítés a vásárlók egészségét figyelembe véve. Újabb és újabb rendelések érkeztek egyre rövidebb időközönként, és nyilvánvalóvá vált, hogy el kell köteleznünk magunkat a nagyobb mértékű termelés mellett.

1989-ben kaptunk egy lehetőséget, hogy a termékeinkbe Anglia Lake District nevű részéről nyerjünk lágy, ásványi anyagokban gazdag vizet, így meghoztuk a döntést, és a termékgyártást Lancashire-ben folytattuk. Folyamatosan nőtt az igény a termékeink iránt – gyakran az elégedett vásárlóink személyes ajánlásainak köszönhetően – és 2001-ben újra költöznünk kellett, egy még nagyobb helyre.

 

Egy 4 tonnás keverőgép található a radcliffe-i gyárunkban, Great Manchesterben.

Az elmúlt évek során a Faith in Nature tovább terjeszkedett a kereskedelmi vonalakra, és szélesedett a termék palettánk is. Büszkén állíthatjuk, hogy ma már a legjobban keresett testápolási márkaként vagyunk jelen a független üzletekben. Folyamatosan érkeznek pozitív visszajelzések a vásárlóinktól, és az iparágtól is rendszeresen kapunk elismeréseket. Független teszteken gyakran kapjuk meg a legmagasabb értékeket, mert a termékeink magas minőséget képviselnek, a gyártás során odafigyelünk a természetre és a szépségápolási termékek között jó ár-érték arányt biztosítunk, ami elérhetővé teszi a termékcsaládot a legtöbb vásárló számára.

Gyerekkori álmom vált valóra azzal, hogy létrejött a Faith in Nature és ilyen erkölcsi értéket képvisel. Örömmel osztom ezt meg Önnel is.

 

Dr. Bronner's

 

A családi vállalkozás, és Dr. Bronner varázslatos szappanjainak (angolul: Dr. Bronner’s Magic Soap) jelenlegi formája az USA-ban jött létre 1948-ban, melyet jelenleg a Bronner család negyedik és ötödik generációja visz tovább, betartva a vállalkozás régi hagyományait, mely nem kevesebb, mint a tisztességre és a tökéletességre való maximális törekvés. Munkájuk minőségét termékeik, a közös tevékenységük, valamint gondolkodásmódjuk egyaránt tükrözi. Céljuk, hogy kifejlesszék azt a terméket, ami Neked és a természetnek is ideális. Évtizedek óta a természetben megtalálható legkiválóbb összetevőkből készülnek a szappanjaik.

Bronnerék hitvallása: a természet tálcán kínál mindent, ami jó nekünk, a mi dolgunk csupán az, hogy újra megtanuljuk, hogyan használjuk megfelelően és felelősséggel ezt az ajándékba kapott óriási értéket.

 

Lafe's

 

A Lafe’s márka születése:

A mai világban, ahol nagyon sok szintetikus termék kapható a piacon, egy vásárló számára zűrzavaros és frusztráló lehet kiválasztani azokat a termékeket, amelyek ténylegesen természetes és egészséges alapanyagokból készülnek. Lafe Larson, a Lafe's Natural Bodycare (a Lafe természetes testápolás) alapítója felismerte ezt a problémát és létrehozott egy olyan termékcsaládot, melynek tagjai természetesek és valóban egészségesek.

Lafe meglátta, hogy az emberek mindennapjaik során törekszenek arra, hogy kézben tartsák az életüket, a testüket és az egészségüket. Küldetésének érezte, hogy tájékoztatást adjon az egészséges alternatívákról, miközben megismerteti a vásárlókkal a szintetikus, kémiai vegyületekből álló termékek hatásait. Tudván, hogy az Anyatermészet mindent biztosít a számunkra, amire szükségünk van, Lafe csakis természetes és bio összetevőket használ, melyek közvetlenül a természetből származnak.

Lafe számára természetes volt az, hogy az emberek figyelmét az egészséges dolgok felé irányítsa, hiszen ezt látta a családjánál is. Gyermekkorában Dél-Dakotában, Lafe édesanyját reumás láz sújtotta. Miután az asszony egészsége veszélyben volt, az egész család életmódját megváltoztatta, és áttért a természetes és bio élelmiszerekre. Az idő múlásával Lafe megértette, hogy miért fontos elkerülni a mesterséges kémiai anyagokat és inkább az egészséges alapanyagokat választotta édesanyja bölcs mondását szem előtt tartva: "ha nem tudod kiejteni, akkor kerüld el." (Lafe édesanyja egyébként, akinek az orvosok azt jósolták, hogy 40 éves koráig fog csak élni, ma már több mint 80 éves és boldogan él.)

Lafe kisgyermek korától kezdve folyamatosan tanult az egészséges életmód előnyeiről. Édesanyja megszállottan olvasta a Prevention (Megelőzés) magazint és gyakran idézett Adele Davis-től is (ismert amerikai táplálékkutató szakember) a gyermekeinek. Édesanyja az egész család számára saját kezűleg készített, egészséges ételeket főzött. „Biztosította, hogy az összes zöldség a hátsó kertből kerül az asztalra, a hús pedig a család farmjáról származott. Minden élőlényt természetes módon nevelt" - emlékszik Lafe. Lafe kézi őrlővel őrölte a gabonát (amit egy helyi farmertől vásároltak) és készítette a teljes kiőrlésű lisztet, amit édesanyja sütéshez-főzéshez használt fel. A kertből származó zöldségeket, teljes kiőrlésű kenyereket és süteményeket fogyasztva Lafe volt az „egyetlen gyerek az egész környéken, aki nem feldolgozott ételeken nőtt fel, mint pl. a chips vagy a szénsavas üdítőitalok”. Így Lafe az egészséges életstílushoz szokott hozzá.

Lafe a karrierje kezdetén a társadalmi rend megváltoztatásáért dolgozott. Munkája részeként az alacsony és átlagos bevétellel rendelkező családokat oktatta a politikai jogaikról. Dolgozott Dél-Dakota, Arkansas, New York and Texas területén, különböző projekteket képviselve. Bár a munkáltatói nagyra értékelték az ötletek és elképzelések értékesítését, Lafe fizetése alacsony volt, és nem volt elég a fiatal család túléléséhez. Lafe eldöntötte, hogy a képességeit egy másik területen fogja kamatoztatni: olyan termékeket marketingjébe fog, melyek segítenek az embereknek abban, hogy kézben tarthassák a saját egészségüket és jólétüket.

Az egyre növekvő egészségtudatos mozgalom mellett Lafe elkezdett kínai gyógynövényekkel, illóolajokkal és természetes testápolási termékekkel foglalkozni. 1992-ben 15.000 dolláros családi kölcsönt vette fel, és elindította a Discount Deodorant Stones (Kedvezményes kristály dezodorok) nevű céget, termékpalettáján pedig számos természetes dezodort ajánlott. Ahogy a termékek iránt nőtt a kereslet, Lafe hamarosan felismerte, hogy a legtisztább, legjobb minőségű összetevőkkel a termék sérthetetlenségét is biztosítja. 1997-ben elindította a saját gyárát - kizárólagosan az USA-ban -, ahol csak természetes, bio összetevőket és parabénektől mentes formulákat használt. A cég folyamatosan növekedett, és rövidesen bejutott a nemzetközi piacra is.
Mára a Lafe's Natural Bodycare több országban és kontinensen biztosít termékeket a fogyasztói számára.

 

Cavalier

 

Steviával édesített minőségi belga csokoládék

A Cavalier egy belga családi vállalkozás, ahol 1996 óta kizárólag olyan csokoládé termékeket fejlesztünk ki, gyártunk és értékesítünk, melyek nem tartalmaznak cukrot.

Célunk olyan csokoládék létrehozása, amit az is fogyaszthat, aki nem szeretne cukrot bevinni a szervezetébe, mert egy egészséges életmódot követ, illetve az is, akinek muszáj cukormentesen étkeznie egy adott egészségügyi helyzetnek köszönhetően.  

Csokoládé különlegességeink kiváló minőségének, a kiemelkedő ügyfél kiszolgálásunknak és cégünk rugalmasságának köszönhetően a Cavalier piacvezetővé vált Belgiumban a cukormentes csokoládé márkák között. Teljes bizonyossággal látjuk, hogy ez a pozíciónk csak erősödni fog, ahogyan folyamatosan szélesítjük a palettánkat, és egyre több üzletbe juttatjuk el a termékeink partnereinken keresztül világszerte.

 Vállalkozásunk 1996-ban indult, és ma már több mint 45 országba exportáljuk a termékeinket.

Cégünk számára a minőség a legelső, és a kezdetektől fogva irányelvünk, hogy csakis a legkorszerűbb berendezéseket és eszközöket használjuk. Az Eeklo városában található részlegünket teljesen felújítottuk. Miközben ezt tettük, nagy figyelmet fordítottunk a higiéniára, a környezetre és a hőmérséklet kontrollálására (mely kiemelkedő szerepet játszik abban, hogy a belga pralinék és csokoládék íze tökéletes legyen).

 Minőség biztosítási csapatunk a nyersanyagoktól a végtermékig a teljes csokoládé gyártás folyamatát kontrollálja a HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point, magyarul: veszélyelemzés és kritikus ellenőrzőpontok) standardoknak megfelelően.

 

 

Stevia

 

A Stevia termékekkel 2007-ben ismerkedtünk meg, akkor még kozmetikumként, hiszen így vált ismertté Európában. Több terméket kipróbáltunk, és pozitív tapasztalatokat szereztünk, ezért elkezdtünk foglalkozni a termékekkel.

A Stevia, mint kalóriamentes növényi édesítő 2011. novemberében nyert elfogadást az EU-ban, mely kiadvány formájában hivatalosan 2011. december 2-án lépett érvénybe. Innentől kezdve forgalmazzuk a Stevia édesítőket por, tabletta és folyadék formában, vásárlóink örömére.

2012. áprilisában tovább bővítettük a palettánkat a Cavalier csokoládé gyártó cég termékeivel, melyeket finomított cukor helyett Steviával édesítenk.

A csokoládékon kívül a magyar Kaldeneker Lekvárosház steviával édesített ízletes kézműves dzsemjeit is elkezdtük forgalmazni, és további bővítéseket is tervezünk a közeljövőben, hogy megfeleljünk vásárlóink igényeinek.

A Stevia termékeink többsége Európában készül, így teljes mértékben tudjuk ellenőrizni az alapanyagok és a kész termékek minőségét. Ár-érték arányban a legjobb termékeket biztosítjuk vásárlóinknak, és garantáljuk, hogy amit vevőink megvásárolnak, az kifogástalan minőséget képvisel.

 

Európán kívüli termékeink (szárított levél, őrlemény és szirup) Paraguay-ból származnak, ahol az európai édesítő gyártó cég folyamatosan ellenőrzi a termesztés körüményeit és a gyártás folyamatát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A „Stevia” márkanév egy általunk kitalált márka, melynek jellegzetessége a fekete hátterű címke, melyen zöld stevia levél látható. Ez a márka az elmúlt évek során egyre ismertebbé vált, és ma már az egyik legkeresettebb termék a hazai piacon. Reméljük, hogy te is elégedett leszel vele, ha kipróbálod. :-)

 

 

 

 

 

 

A Stevia édesítők értékei:

  • növényi alapúak, a Stevia Rebaudiana Bertoni növény levelének elemeiből készülnek
  • nem tartalmaznak kalóriát
  • nulla a glikémiás indexük (gyakorlatilag áthaladnak a szervezeten, nem szívódnak fel)
  • sütéshez-főzéshez egyaránt használhatóak
  • a stevia molekulák 198 Celsius fokig hőállóak, nem veszítik el édes ízüket
  • készíthetünk steviával süteményeket, szószokat, leveseket, saláta önteteket – majdhogynem bármit, amit cukorral édesítenénk 
Vissza

2017-10-16 11:48:38 | Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/termeszetes/public_html/framework/classes/fw/fw.php on line 229