2017-10-16 11:51:09 | Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home/termeszetes/public_html/framework/classes/fw/fw.php on line 181
2017-10-16 11:51:09 | Notice: ob_start(): failed to create buffer in /home/termeszetes/public_html/framework/classes/fw/fw.php on line 181 Termeszetes.com
Házhozszállítás
 1. A megrendelt termékeket az ország egész területére kiszállítjuk a Trans-O-Flex futárszolgálat segítségével. A szállítás hétfőtől-péntekig kérhető, a futárszolgálat munkaideje szerinti időszakban, 8:00-17:00 között. Amennyiben a csomagot egy meghatározott időszakban szeretné megkapni a nap folyamán, kérjük, hogy tüntesse ezt fel a megrendelés elküldése előtt a „Megjegyzés” rovatban.

  A hétköznapokon 15 óráig beérkezett rendeléseket még aznap összekészítjük és átadjuk a Trans-O-Flex futárszolgálatnak. A futárszolgálat ezeket a csomagokat maximum 48 órán belül kézbesíti. A 48 órás szabály egyedül a pénteken leadott rendelések esetében változik, mert a pénteken felvett csomagokat hétfőn vagy legkésőbb kedden kézbesít a futár.

  Amennyiben Ön a kiszállítás idejében nem tartózkodna a megadott címen, a futár megpróbálja Önt telefonon elérni. Sikertelen kiszállítás esetén még egy alkalommal (általában a következő munkanapon) megpróbálja átadni Önnek a csomagot a futár. Amennyiben a második alkalommal sem tudja elérni Önt a megadott címen/ telefonszámon a futár, a futárszolgálat a csomagját visszaküldi a részünkre.

  Minden esetben a vásárló érdekeit tartjuk szem előtt, a rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük. Néhány esetben azonban megtörténhet, hogy a mi hibánkon kívül a rendelését nem tudjuk kellő sebességgel feldolgozni (pl. ha a megrendelő nem ad meg telefonszámot vagy az írásos, e-mailben történt megkeresésünkre nem válaszol, illetve ha a futárszolgálat a csomagot önhibájából nem kézbesíti a vállalt napon).

  Tapasztalatát, észrevételeit, illetve panaszait kérjük, írja meg e-mailben, és küldje el nekünk. Minden észrevételre reagálunk, és minden olyan esetet, amikor a rendelést a mi vagy beszállítónk hibájából nem teljesítettük vagy rontottuk el, teljes rugalmassággal kezelünk a vásárló elégedettsége érdekében. Igény esetén pénz visszafizetési garanciával élünk.

  Személyesen, székhelyünkön történő csomag átvétel esetén nem számolunk fel szállítási díjat.

  Csomagszállítást igény esetén külföldre is vállalunk a DPD futárszolgálat segítségével.

 2. Szállítási költség Magyarország területén

  A szállítási költség függ a rendelési összeghatártól és a csomag súlyától, az alábbiak szerint:

  Minden egyes kiküldött csomagra (40 kg-ig) egységesen  990,- Ft szállítási díjat számolunk fel.

  Személyesen, székhelyünkön történő csomag átvétel esetén nem számolunk fel szállítási díjat

 3. Szállítási költség az EU-n belül

  Az EU-n belüli kiszállításra vonatkozóan kérjen tájékoztatást értékesítő kollégáinktól. Kollégáink készséggel segítenek Önnek.

Vissza