2017-10-16 11:47:47 | Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home/termeszetes/public_html/framework/classes/fw/fw.php on line 181
2017-10-16 11:47:47 | Notice: ob_start(): failed to create buffer in /home/termeszetes/public_html/framework/classes/fw/fw.php on line 181 Termeszetes.com
Cégünkről

Cégünk, a Vesta International Kft, 2007-ben kezdte meg a működését Budapest egyik családi házas, zöldövezeti részén. A cég magyar tulajdonban áll és családi vállalkozásként indult.

Fő profilunk a természetes – vegyszermentes és bio összetevőkből készült – magas minőségi követelményeket kielégítő termékek importálása, és ezek kereskedelmi vonalon történő terjesztése. Mindemellett az általunk támasztott magas minőségi szintet elérő magyar gyártású élelmiszerek kis-és nagykereskedelmével is foglalkozunk.

Cégünk filozófiája az alábbi irányelveken alapul:

  • Kizárólag nagyon jó minőségű termékekkel foglalkozunk, melyek megbízható gyártóktól származnak, és szigorú minőség-ellenőrzésen mennek keresztül, mielőtt a vásárlóinkhoz eljutnak. A minőségi követelmények betartását nem csak a kiválasztáskor, hanem folyamatosan ellenőrizzük.
  • A raktárkészleteinket rendszeresen újra töltjük, így folyamatosan friss árut tudunk biztosítani Partnereink számára.
  • Gyorsan kezeljük mind meglévő Partnereink, mind az új érdeklődők, kérdéseit, igényeit. A beérkezett rendeléseket pedig, amennyiben azok 15:00 előtt érkeznek be hozzánk, általában még aznap kiküldjük, hogy a csomagja másnapra eljusson Önhöz.
  • Partnereink igénye szerint bővítjük a termék palettánkat.Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársaink és Partnereink együttes erőfeszítéseinek köszönhetően márkánk az indulás óta – az esetenként nehezebb gazdasági körülmények ellenére is – folyamatosan növekszik.

Ha szeretné Ön is, hogy egy megbízható beszállító segítse a munkájában, lépjen velünk kapcsolatba!

Vissza